US Amsterdam verliest eerste duel in nieuwe jaar
Photocredits: JohnsPictures.nl

US Amsterdam verliest eerste duel in nieuwe jaar

De entree van nieuwe aanwinst Annelin Pasveer en het energierijke optreden van US speelsters Saskia Bos en Kelly Ackermans hebben de volleybalsters uit Amsterdam-Oost in Limburg geen punten opgeleverd. De ploeg van trainer Frank van Rooijen keerde na de eerste wedstrijd in 2019, puntloos terug uit Limburg. US verloor in de Eredivisie van Fast uit Gennep met maar liefst 3-0.

Balen, want vol energie zette de ploeg koers richting Limburg

Balen, want de volleybalsters reisden vol energie naar het Zuiden des lands. “We gingen zaterdag 12 januari vol goede energie richting het zuiden van het land om de roze Flamingo’s te bezoeken. De eerste wedstrijd van 2019 trapte om 20.00 uur af in Pica Mare en aan de vriendelijkheid van de Limburgers geen gebrek.

Het debuut van Annelin Pasveer leverde nog geen punten op

Met onze nieuwste aanwinst Annelin Pasveer in de basis begon de wedstrijd met een aantal sterke en goede rally’s afgewisseld door slordige fouten van het team. De eerste set werd gewonnen door de roze Flamingo’s”, aldus Sanne Kruis, daags na de domper van US Amsterdam.

Sanne Kruis vervolgt: “In de tweede set mochten we het roze vak betreden en daarbij de enige echte flamingo gezelschap houden. Een flamingo zo groot dat de speelsters er amper bij pasten, maar ach, hij had goede invloed, zo bleek. De tweede set begon voor Pharmafilter US sterker. Met power in de aanval, goede reddingen en de energie die Saskia Bos en Kelly Ackermans het veld in brachten, kwamen we als team beter in het spel, maar helaas werd ook deze set gepakt door FAST. Ook in de derde set bleken de dames van Pharmafilter US niet geheel scherp en werd de wedstrijd verloren met 3-0.

US Amsterdam hoopt zaterdag op de steun van het Amsterdamse publiek

Gebrek aan focus van ons als team met als conclusie een wedstrijd waarin Pharmafilter US veel meer van zichzelf had kunnen laten zien van hetgeen dat wij waard zijn. Focus en concentratie nemen we als team mee in de aanloop naar de spannende wedstrijd van zaterdag 19 januari, in eigen huis, tegen Alterno. Die wedstrijd begint zaterdag om 20:00 uur en we hopen op veel belangstelling van het Amsterdamse publiek”, laat Sanne Kruis ten slotte weten.

US Amsterdam verliest eerste duel in nieuwe jaar

vtasport.nl

Volleybaldames US Amsterdam gebruiken laatste duel als voorbereiding op play-offs

Eredivisionist US Amsterdam toont spierballen en wint met 3-2

Pharmafilter US Amsterdam in actie tegen nummer 2 Eredivisie

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam