US Amsterdam in actie tegen nummer 2 Eredivisie
Photocredits: JohnsPictures.nl

US Amsterdam in actie tegen nummer 2 Eredivisie

Pharmafilter US Amsterdam verloor het afgelopen weekend met 0-3 van Alterno, maar krijgt komend weekend de kans om de rug te rechten. Zaterdag speelt de ploeg van trainer Frank van Rooijen en assistent Sebastien de Paula in Sporthal de Punt tegen Eurosped, de ploeg die momenteel op de tweede plek op de ranglijst staat. De wedstrijd begint om 20:00 uur ’s avonds.

Daarnaast is de vereniging uit Amsterdam-Oost druk op zoek naar nieuwe sponsors om dit jaar mooi uit te spelen en om volgend seizoen een mooi topsport jaar te kunnen draaien in de Eredivisie.

De speelsters helpen uit clubliefde zelfs mee om geld in te zamelen: “Afgelopen seizoen kwam mijn droom en die van mijn club US volleybal uit! Spelen in de Eredivisie! We zijn onderweg in een fantastisch en memorabel seizoen en hier komt een hoop bij kijken. Er zitten veel kosten en eisen verbonden aan het spelen van Eredivisie volleybal.

Als speelsters hebben wij dan ook allemaal een persoonlijk target op ons genomen van € 500-, om de club te helpen, maar bovenal om dit (en hopelijk volgend) seizoen in de eredivisie te kunnen spelen. Wil jij mij, mijn team en de club supporten? Klik dan op onderstaande link”, aldus US-speelster Saskia Bos via haar FB pagina.

VTA Sport

Kraker in de handbal Eredivisie: Quintus tegen VOC

Volleybaldames US Amsterdam gebruiken laatste duel als voorbereiding op play-offs

Eredivisionist US Amsterdam toont spierballen en wint met 3-2

US Amsterdam verliest eerste duel in nieuwe jaar

Volleybalsters US Amsterdam doen zichzelf tekort 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam