Eredivisionist US Amsterdam stunt niet tegen de koploper
Photocredits: JohnsPictures.nl

Eredivisionist US Amsterdam stunt niet tegen de koploper

Het eerste damesteam van US Amsterdam heeft in de Eredivisie geen stunt kunnen bewerkstelligen tegen de koploper. In Amsterdam-Oost verloor de Amsterdamse volleybalploeg met 3-0 van Team Eurosped.

De hoofdcoach ziet kansen voor zijn team

Frank van Rooijen, sinds dit seizoen als trainer/coach eindverantwoordelijk voor het eerste damesteam van US Volleybal, ziet kansen voor zijn ploeg in de aankomende wedstrijd en dat niet alleen, ook in het verdere verloop van de hoogste volleybalcompetitie valt er voor zijn damesteam ‘wat te halen’.

De gedreven en ervaren sportcoach was werkzaam bij Martinus en Zaanstad

De gedreven en ervaren sportcoach die eerder onder meer werkzaam was bij de dames van Martinus en Zaanstad, komt mede door een aantal factoren tot deze gedachtegang.

Frank: “Zaterdag spelen we tegen Apollo, die vorig seizoen gepromoveerd zijn. Mijn inziens zijn we aan elkaar gewaagd. Maar, je weet het nooit. Ze wonnen afgelopen speelweekend namelijk van Zwolle waar wij met 3-0 van hebben verloren. Zwolle won een week eerder van Eurosped, onze tegenstander van afgelopen weekend, de koploper. Daar verloren wij terecht met 3-0 van.

Maandag leest u het hele verhaal over deze sportwedstrijd op de site van Vrije Tijd Amsterdam.

Eredivisionist US Amsterdam stunt niet tegen de koploper

vtasport.nl

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam