Oranje Leeuwinnen kijken op groot scherm in Amsterdam
Bron: Wikipedia

Wil jij naar de Oranje leeuwinnen kijken op groot scherm in Amsterdam? Door de winst tegen Zweden kan Nederland zondag geschiedenis schrijven door de WK finale te winnen. De redactie van VTA selecteerde een aantal leuke plekken in de stad, waar je de finale kunt bekijken op groot scherm.

Bar Buka

Onlangs benoemde de redactie van Vrije Tijd Amsterdam Bar Buka Amsterdam als de leukste plek om de Oranje Leeuwinnen aan te moedigen richting wereldgoud. Want, wat hing er tijdens ons bezoek een leuke en gezellige sfeer zeg. Vandaar dat we dit LHBTI café dat zondag weer wordt omgedoopt tot Oranje kroeg bovenin in ons favoriete lijstje hebben gezet.

Paradiso Amsterdam

Altijd al eens een belangrijke wedstrijd op groot scherm willen kijken in de Paradiso Amsterdam? Zondag is dan de uitgelezen mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan de Paradiso. De zaal gaat 16:00 uur al open.

StrandZuid

We beginnen met een bijzonder plekje in Amsterdam-Zuid. Het wordt zondag weer gezellig druk bij StrandZuid. Je kunt bij StrandZuid lekker met je voetjes in het zand de Oranje Leeuwinnen aanmoedigen richting WK winst. Nu we het dan toch over StrandZuid hebben, je kunt er ook altijd naar Max Verstappen kijken, als er weer een nieuwe F1 race is.

Riviera Amsterdam

Ze hebben de beste spareribs in town en dat niet alleen bij Riviera zijn ze gek op voetbal. Het gehele afgelopen seizoen stond in het teken van ons aller Ajax. Maar, nu het zomerstop is, staat de bruine kroeg voor 100% achter de Oranje leeuwinnen. Zondag schijnt het weer een dolle boel te worden en dat geloven we maar al te graag.

WTCafé De Blauwe Engel

WTCafé De Blauwe Engel staat zondag in het teken van de Oranje Leeuwinnen tegen de Verenigde Staten. Als jij voetbal wil kijken op groot scherm, en dat ook nog eens in een gezellige ambiance, kun je best eens een bezoekje brengen aan WTCafé De Blauwe Engel.

Café Kiebêrt

Café Kiebêrt zendt de wedstrijden van onze Oranjedames al uit vanaf de poulefase. En, daar gaan ze tijdens de finale mee door! Als je in een gezellige ambiance naar de Leeuwinnen op voetbalschoenen wilt kijken kun je gerust een bezoekje aan deze kroeg brengen.

Geschreven door:

Rik Verkaik

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Vier de zomer met het Spaanse CavaTaria foodfestival

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam