Sportnieuws in Amsterdam

Sportnieuws in Amsterdam
Winnaars mannen Halve Veldjes Cup Swift. Foto credits: Halve Veldjes Cup

Sportnieuws in Amsterdam

Ajax

Ajax speler Hakim Ziyech scoorde in de met 1-3 door Marokko gewonnen wedstrijd in en tegen Estland. Het was de laatste testcase van Marokko voor het WK. Denemarken won met 2-0 de uitzwaaiwedsrijd van Mexico. Oud Ajax-speler Eriksen maakte een goal. Kasper Dolberg speelde een helftje mee en Schöne kwam in de tweede helft in de ploeg.

ARB / Aegon NK Junioren 2018

Op 16 en 17 juni 2018 vindt op de Amsterdamse Bosbaan de ARB / Aegon NK Junioren Groot / Argo Lustrumwedstrijden plaats. Tijdens dit weekend worden de Nederlandse Kampioenschappen voor Junioren (U<19) in grote nummers verroeid. In alle andere nummers wordt gestreden voor het felbegeerde ARB blik. Tevens zullen er door het lustrum veel nevenactiviteiten georganiseerd worden.

Binghamcup

Het zit er op. De Binghamcup 2018. Later meer over dit sportieve evenement op de website van Vrije Tijd Amsterdam.

Halve Veldjes Cup bij AVV Swift

Wat een gezellige drukte bij AVV Swift tijdens de 21e editie van de Halve Veldjes Cup 2018. Bij de mannen gingen TEAM KREUPEL er met de eerste prijs vandoor. Het sterkste vrouwenteam was RKDEO, zij werden eerste bij de dames. Het toernooi telde 236 wedstrijden, 86 teams, 30 rondes, 26 scheidsrechters, lekker eten, biertjes en een hoop entertainment. Het vriendentoernooi ‘De Halve Veldjes Cup’ is bij Swift dé afsluiter van het voetbalseizoen waaraan iedereen met zijn vrienden mee kan doen.

Sportnieuws in Amsterdam
Winnaars bij de vrouwen! Foto credits: Halve Veldjes Cup
Sportnieuws in Amsterdam
De organisatie van de Halve Veldjes Cup. Foto credits: Halve Veldjes Cup

Triathlon Amsterdam Nieuw-West

Het sportevenement voor echte bikkels zit er weer op. Bij de Eredivisie Vrouwen werd Jony Heerink eerste en Rina Zijgers derde. Beide dames kwamen uit namens Hellas uit Utrecht. Tweede plek was voor Sarissa de Vries van Ferro Mosae uit Maastricht. Snelste Amsterdamse deelnemer was Corine Nelen van De Dolfijn. Zij werd 11e.

Neal van Vaerenbergh van Squadra uit Eindhoven werd eerste bij de Eredivisie voor de mannen. Van diezelfde vereniging werd Lucas van Deynze tweede en Nick Thijs van Cerberus uit Nijmegen derde. Wouter Dijkshoorn was namens Amsterdam de snelste. Het teamlid van De Dolfijn werd 19e.

US Volleybal

US Volleybal is voor haar 2e en 3e Damesteam, uitkomend in de 2e divisie op zoek naar versterking! Op zoek naar een nieuwe club? Tijdje gestopt en begint het weer te kriebelen? Of wil je nu toch wel eens met eigen ogen zien hoe een gezellige, ambitieuze vereniging in hartje Amsterdam eruit ziet? Dames 2 Is op zoek naar een hoofdblokkeerster en dames 3 is op zoek naar een hoofdaanvaller! Aanmelden via technischecommissie@usvolleybal.nl.

VOC Amsterdam

VOC Amsterdam talenten Marit, Nyah en Zoë zijn geselecteerd voor de Beachhandbal selectie U18! Zij zullen het EBT toernooi in Valencia spelen én eind juni het EK in Montenegro.

Sportnieuws in Amsterdam
De VOC talenten! Foto credits: VOC Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl