Schaatsen in een magische ambiance
Credits: Jaap Edenbaan / Noorderlicht

Schaatsen in een magische ambiance AFGELAST!

Het evenement ‘schaatsen onder het Noorderlicht’ is afgelast. “Noorderlicht schaatsen gaat vanavond niet door. De weersomstandigheden gooien roet in het effect waardoor is besloten het evenement plaats te laten vinden op 8 maart”, meldt de organisatie.

Schaatsen onder het Noorderlicht is een magische avond op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam-Oost. Waterman Sport is tijdens het event aanwezig voor de schaatsverhuur en café Jaap is geopend.

Sfeervolle avond op de Jaap Eden Baan in Amsterdam

Tijdens de sfeervolle avond op de schaatsbaan probeert de organisatie de ‘Aurora Borealis’ na te bootsen. De ‘Aurora Borealis is een natuurverschijnsel met bijna magische allure die doorgaans alleen te zien is rond de poolstreken.

Door lasers en rookmachines wordt het natuurverschijnsel nagebootst

Tijdens ‘Schaatsen onder het Noorderlicht’ brengen ze dit verschijnsel op creatieve wijze, met lasers en rookmachines, naar de hoofdstad. De sfeer wordt verhoogd door prachtige muziek en de ‘Aurora Borealis’ midden in Amsterdam.

Jaap Eden Amsterdam

Het ijzige decor van de Jaap Eden baan is volgens de organisatie bij uitstek de locatie voor Schaatsen Noorderlicht. Het natuurverschijnsel komt tot zijn recht in de Arctische ambiance van de ijsbaan. De Jaap Eden IJsbaan is een 400-meter lange kunstijsbaan in de buitenlucht van Amsterdam-Oost.

Programma

Het programma van Schaatsen Noorderlicht op 8 maart 2019

21.00 uur: opening met count-down.
21.10 uur: start Noorderlicht
23.10 uur einde

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Ajax tegen Real Madrid bij Lokaal Edel en het Sieraad

Lees ook: schaatsen in een prachtige ambiance

Lees ook: VTA tips Uitgaan in Amsterdam