Rugby finales DEGIRO ereklasse in Amsterdam

Rugby finales DEGIRO ereklasse in Amsterdam

Rugby finales DEGIRO ereklasse in Amsterdam

Rugby op het allerhoogste niveau in Amsterdam. Zaterdag 18 mei is het Nationaal Rugby Centrum te Amsterdam het strijdtoneel van de DEGIRO Ereklasse finale Dames en Heren. Om 13:00 uur strijden de dames van AAC en RC Delft tijdens de finale om het Nederlands kampioenschap.

De tweede finale

Vanaf 15:00 uur nemen de mannen van Rugby Club ‘t Gooi het op tegen het rugbyteam van Rugby Club Diok. De toegangsprijs is 5,- en er kan alleen aan de poort worden betaald (geen online voorverkoop). Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Stadsbus 21

Het Nationaal Rugby Centrum te Amsterdam ligt gelegen aan de Bok de Korverweg 6A in Amsterdam. Sportliefhebbers die van plan zijn de finales bij te wonen, en met het Openbaar vervoer te reizen, kunnen vanaf Amsterdam Centraal station stadsbus 21 nemen. Uitstappen is bij de Sam van Houtenstraat. Vanaf daar is het nog 14 minuten lopen tot het Nationaal Rugby Centrum te Amsterdam.

Introductiecursus vrouwenrugby

Vanaf donderdag 25 april zijn ze bij A.A.C. gestart met 4 introductiecursussen voor vrouwenrugby. Tijdens de trainingen worden op een leuke manier de basistechnieken en spelregels van de sport geleerd. Er is nog een training waar je aan kunt deelnemen. Deze start om 19:45 uur en duurt tot 21:15 uur. Meer informatie is aangegeven op de FB pagina van A.A.C.

VTA Sport

Lees ook: Peter Portengen: ‘stunt bij Afscheid’