ROMY MONTEIRO PRESENTEERT 21E EDITIE GYMGALA 'A TOUCH OF GOLD'
Romy Monteiro. Photocredits Lars Vaessen

ROMY MONTEIRO PRESENTEERT 21E EDITIE GYMGALA ‘A TOUCH OF GOLD’

Romy Monteiro maakt op vrijdag 29 december haar opwachting tijdens het eindejaar evenement van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie in de Ziggo Dome in Amsterdam. Monteiro vervult deze dag een dubbelrol als host van de shows en verzorgt tevens de muzikale omlijsting van het event. De kaartverkoop voor het spectaculaire showsport spektakel is reeds gestart via www.univeatouchofgold.nl

Uniek in Europa

Het Univé Gym Gala is al 21 jaar een spektakel van het hoogste niveau en uniek in Europa! Deze 21e editie, vindt voor de tweede keer in de Ziggo Dome plaats.

Keur van internationale artiesten

Tijdens Univé – A Touch of Gold, waar naast de Nederlandse Olympische turnselectie een keur van internationale artiesten op het gebied van acrobatiek en dans optreden, zal zij onder meer Sanne Wevers en haar zus Lieke op de balk begeleiden met “I will always love you” van Whitney Houston. Monteiro treedt in de voetsporen van Ellen ten Damme die de 20e editie van het gymnastiek gala presenteerde en aan elkaar zong voor een uitverkochte Ziggo Dome.

Topsportprestatie

De setting van gymnastiek, acrobatiek en dans is haar niet vreemd, Romy was eerder zelf deelnemer aan Dance Dance Dance. Monteiro “ik kijk er erg naar uit om in de Ziggo Dome tussen deze Olympiërs op te mogen treden en zal een topsportprestatie moeten leveren”. Romy zal de show spectaculair openen met een speciale versie van Spandau Ballet’s Gold.

Showsport spektakel

Ook dit jaar is er in de kerstvakantie een matinee en een avondvoorstelling waarin de bezoekers in een gevarieerd programma worden meegenomen in een showsport spektakel, waarin verrassing en verwondering de boventoon voeren. Voor kinderen is er in de Ziggo Dome voor aanvang een Gym Experience, waarbij verschillende plekken in de Ziggo Dome omgetoverd zijn in een trampoline paradijs en evenwicht eldorado.

2016

In 2016 vond de twintigste editie van het evenement op het programma. In de Ziggo Dome werd het spektakel toen geregisseerd door Stanley Burleson. In actie kwamen toen onder meer Sanne Wevers, Epke Zonderland, de Canadese ‘Human Flags’ Dominic Lacasse & Karen Goudreault en 48 acrobaten van de Zurcaroh Acrobatic Groupe uit Oostenrijk.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel: Extra concert Sam Smith in Ziggo Dome