Only 4 ladies: in juiste shape richting zomer Bij sportschool Only ladies kunnen vrouwen die van sporten houden en hun lichaam in de juiste shape willen houden voor super veel activiteiten terecht. De ervaren instructrices van deze vrouwvriendelijke sportschool in Amsterdam helpen jou alles eruit te halen wat erin zit!

Only 4 ladies: in juiste shape richting zomer

Bij sportschool Only ladies kunnen vrouwen die van sporten houden en hun lichaam in de juiste shape willen houden voor super veel activiteiten terecht. De ervaren instructrices van deze vrouwvriendelijke sportschool in Amsterdam helpen jou alles eruit te halen wat erin zit!

Zo worden er bijvoorbeeld diverse workouts georganiseerd waar belangstellenden aan mee kunnen doen. De sportschool heeft aanbod voor de beginnende sporter tot en met de meer ervaren sportvrouw. Er wordt gesport in diverse sportgroepen. Je kunt je eigen grenzen opzoeken tijdens één van de vele groepslessen die worden georganiseerd.

Super Sessions, Indoor Cycling, Yoga en Indoor Bootcamp

Super Sessions is een kracht les waarbij techniek, uithoudingsvermogen en lenigheid voorop staat, met als doel het verbeteren van de conditie, het verbranden van vet en het creëren van spiermassa. Yoga is dé les voor geest en lichaam, die met behulp van uitgebalanceerde oefeningen, bewuste ademhaling en concentratie meer evenwicht brengt.
Indoor Cycling is een spinning les waarbij je tot het uiterste gaat! Het leuke van spinning is dat je het zo zwaar kan maken als je zelf wil. De indoor bootcamp is een populaire trainingssoort waarbij met een hoge intensiteit wordt getraind. Oefeningen met de nodige krachtexplosie worden afgewisseld met korte rustpauzes. Tijdens deze bootcamp les verbrand je vet, verbeter je je conditie en creëer je spiermassa.

Kick4fun, Zumba en Pilates

Tijdens het Kickboxen en de kick4fun* ‘ring’ bij de gym in Amsterdam Oost, maak je met behulp van een ervaren instructrice kennis met verschillende boks- en traptechnieken. Sweat it off, want het boksen en deze technieken zijn een perfect middel om met een fijne groep dames aan je conditie te werken, te ontstressen en alles eruit te gooien!
Een zumba workout is gegarandeerd een feestelijke beleving! De Latijns-Amerikaanse dansmuziek laat je hartslag gauw omhoog gaan, terwijl diverse choreografische danspassen de revue passeren. Pilates is een intensieve workout, die jou middels grondoefeningen uitdaagt om beheersing, soepelheid, coördinatie en kracht van jouw spieren te bevorderen.

Sportkleding voor vrouwen tijdens het sporten

Zorg zelf dat je goede sportkleding hebt als je gaat sporten. Tijdens het rennen is een ‘Sport bh hardlopen’ raadzaam. Ga je wat actiever aan de slag zou je een ‘anita active sport bh’ kunnen overwegen. Belangrijkste is dat je een sport bh draagt waarbij je je goed voelt.

vrijetijdamsterdam.nl