Oefenduels Ajax in Portugal live op Ziggo Sport

Oefenduels Ajax in Portugal live op Ziggo Sport Ajax speelt in voorbereiding op de competitiehervatting 2 wedstrijden in Portugal. Beide duels worden live uitgezonden op Ziggo Sport. De Ajax mannen vertrokken vanmorgen om 10:00 uur, samen met de Ajax Vrouwen, per vliegtuig naar Portugal.
Foto: Rob van Vliet

Oefenduels Ajax in Portugal live op Ziggo Sport

Ajax speelt in voorbereiding op de competitiehervatting 2 wedstrijden in Portugal. Beide duels worden live uitgezonden op Ziggo Sport. De Ajax mannen vertrokken vanmorgen om 10:00 uur, samen met de Ajax Vrouwen, per vliegtuig naar Portugal.

Op zaterdag 13 januari staat om 13:00 uur het Deense Lyngby BK tegenover Ajax en 3 uur later treedt de ploeg van de nieuwe trainer Erik ten Hag aan tegen het Duitse MSV Duisburg. De oefenduels worden in het Estadio Municipal de Albufeira gespeeld.

Live blog

Via een liveblog kun je op de hoogte blijven van de trip.

Ajax Vrouwen

Of de Ajax Vrouwen oefenwedstrijden spelen in Portugal is ons niks over bekend. Dat wordt niet gemeld door Ajax. Zodra wij nieuws hebben maken wij dit kenbaar op de site.

Over AJAX

A.F.C. Ajax speelt haar thuiswedstrijden in de Amsterdam Arena. Vroeger werden deze wedstrijden gespeeld in de Meer in de Watergraafsmeer of in het Olympisch Stadion in Amsterdam Zuid. Ajax pakte tot dusverre de meeste landskampioenschappen van alle ploegen in de Eredivisie. Maar liefst 33 keer werden de Amsterdammers kampioen. Achttien keer werd de KNVB beker gewonnen. Verder de Johan Cruijff Schaal acht keer, de Champions League 4 keer, Europacup II een keer, de UEFA Super Cup drie keer en de wereldbeker 2 keer.

vrijetijdamsterdam.nl