MOEDER RENT MEE MET WINTERRUN VOOR ZIEKE DOCHTER JULIA (7)

MOEDER RENT MEE MET WINTERRUN VOOR ZIEKE DOCHTER JULIA (7)
Op de foto Julia.

MOEDER RENT MEE MET WINTERRUN VOOR ZIEKE DOCHTER JULIA (7)

Honderden deelnemers rennen op zaterdag 27 januari in het Amsterdamse Bos mee met de eerste Run for KiKa Winterrun, hét hardloopevenement voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Daniella van Osch loopt mee voor haar dochter Julia (7) die in gevecht is tegen leukemie.

Op 30 oktober 2016 kregen ze de diagnose te horen: Acute Lymfatische Leukemie. “Julia was al een paar weken niet erg fit en had een beetje verhoging. Toen ze in de avond naar mij toekwam met uitslag op haar benen, wist ik meteen dat dit niet goed was.” vertelt Daniella.

De huisarts dacht aan griep, maar een tweede arts nam de klachten van Julia gelukkig wel serieus en stuurde haar direct door naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Een gecompliceerd en lang behandelingstraject volgde. Op 1 november 2018 staat de laatste behandeling van Julia gepland. Haar gezondheid is hét doel van 2018 voor de familie.

Kom ook in actie
Mirjam roept iedereen op om ook in actie te komen voor KiKa: “Ren mee en help de kinderen met kanker, want elk kind met kanker is er één teveel! Buiten dat is het ook ontzettend leuk en dankbaar om mee te doen.”

Run for KiKa Winterrun
Ren op zaterdag 27 januari 5 of 10 kilometer in een winters en prachtig verlicht Amsterdamse Bos. Voor kinderen is er de KidsRun van 200 meter, 500 meter of 1 kilometer. Op het terrein zijn verder tal van leuke activiteiten voor jong én oud.

Sponsor het Team Run4Julia: www.runforkika.nl/run4julia of doe zelf mee en ga naar www.runforkika.nl/doe-mee-als-runner. Tot en met 14 januari geldt er een 25% korting met code 2018START.

vrijetijdamsterdam.nl