Jumping Amsterdam & PrimeVal ondertekenen samenwerking
Eerdere editie Jumping Amsterdam.

Hoewel Jumping Amsterdam zich wegens de corona-pandemie gedwongen zag haar komende editie van de kalender te halen, blikt het topevenement vol vertrouwen vooruit. Afgelopen week zette het internationale topconcours een handtekening onder een driejarige samenwerking met PrimeVal.

PrimeVal schaart zich hiermee naast de vaste partners van Jumping Amsterdam: Longines, RAI Amsterdam, Gemeente Amsterdam, De Telegraaf, Anemone Horsetrucks en Stoeterij Sterrehof. Sportief directeur en eindeverantwoordelijke van het evenement Irene Verheul: “Zoals beloofd, zitten we niet stil. We houden onze focus op de toekomst. Meer jarenovereenkomsten staan centraal in onze strategie. We zijn erg blij dat we in PrimeVal een nieuwe partner hebben gevonden die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.”

Hoogwaardige voedingssupplementen voor paarden

PrimeVal produceert hoogwaardige voedingssupplementen voor paarden, waarbij de liefde voor het dier voorop staat. De supplementen hebben als doel de paarden fit en gezond te houden en zijn vrij van kunstmatige hulpstoffen en toegevoegde suikers. Wetenschappelijke studies en nauwe samenwerking met dierenartsen bij de ontwikkeling van de producten, waarborgen de kwaliteit. Dit onderschrijft ook internationaal springruiter Willem Greve, die naast sportief adviseur van Jumping Amsterdam ook ambassadeur van PrimeVal is.

Overname van PrimeVal

Daan & Henk Aa, eigenaren van Beaphar in Raalte namen met hun bedrijf begin juli PrimeVal over: “Juist in deze moeilijke en onzekere tijden moeten en willen we niet stil gaan zitten. We kijken uit naar de samenwerking met Jumping Amsterdam en zien deze als een mooie kans om PrimeVal opnieuw sterk op de kaart te zetten in Nederland, maar ook internationaal.”

Dankbaarheid

Paul Riemens, bestuursvoorzitter Jumping Amsterdam en CEO van de RAI in Amsterdam: “Langdurige, kwalitatieve samenwerkingen zorgen voor een stevig fundament onder ons evenement. Wij zijn PrimeVal dankbaar voor hun commitment in deze onzekere tijden. Wij zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet, waarbij we elkaar zullen versterken in de aanloop naar Jumping Amsterdam 2022.”

VTA Sport

vrijetijdamsterdam.nl