De Poelster organiseert gratis schaatsclinic voor de jeugd

De Poelster organiseert gratis schaatsclinic voor de jeugd
Foto via De Poelster

Op zaterdagochtend 21 november organiseert schaatsvereniging De Poelster op de Jaap Eden ijsbaan een gratis schaatsclinic voor de jeugd tot en met twaalf jaar. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om op de zaterdagen 5, 12 en 19 december drie vervolglessen te volgen.

Gratis kennismaking

De gratis kennismakingsclinic wordt speciaal voor de jeugd tot en met twaalf jaar georganiseerd. De clinic start zaterdag 21 november om 9:20 uur en eindigt om 10:20 uur.

De kinderen die het leuk vinden, kunnen daarna nog drie introductielessen volgen op zaterdag 5, 12 en 19 december. Hiervoor bedragen de kosten slechts € 7,50 in totaal.

De Poelster organiseert gratis schaatsclinic voor de jeugd
Foto via De Poelster

Jaap Edenbaan

Schaatsen is net als fietsen: als je het eenmaal geleerd hebt, verleer je het nooit meer. Als er een keer natuurijs ligt, kan je direct jouw schaatsen aandoen en genieten. En als er geen natuurijs is, kan je naar een kunstijsbaan, zoals de Jaap Edenbaan, waar je de hele winterperiode kan schaatsen.

Sven Kramer en Jutta Leerdam

Misschien heb je in de zomer al eens geskeelerd en wil je net zo’n snelle schaatser worden als Sven Kramer of Jutta Leerdam? Of mogelijk ben je nog een beetje onzeker op het gladde ijs? In alle gevallen ben je op zaterdag 21 november van harte welkom en dan kan je zelf beleven of schaatsen iets voor je is.

Voorwaarden en deelnemen

De Poelster is een hardrijdersvereniging en deelnemen kan alleen met noren of onderbindschaatsen. Daarbij zijn een helm en handschoenen/wanten voorgeschreven. Nog geen eigen schaatsen of helm? Geen probleem, bij de Jaap Eden IJsbaan kunnen die hiervoor met korting gehuurd worden.

Meedoen? Kijk op www.poelster.nl voor meer informatie en het inschrijfformulier.

VTA Sport

vrijetijdamsterdam.nl