Binnenkort bij ASV WARTBURGIA: MixSix toernooi

Binnenkort bij ASV WARTBURGIA: MixSix toernooi
Foto: Wartburgia

Binnenkort bij ASV WARTBURGIA: MixSix toernooi

Aankomende zaterdag 8 juni zal er weer een hoop gezelligheid zijn bij ASV WARTBURGIA. Bij de voetbalclub die is gelegen in de Watergraafsmeer, vindt traditiegetrouw het beroemde “MixSix toernooi” plaats.

Het toernooi wordt doorgaans goed bezocht. Teams spelen 7 tegen 7 op een half veld met keeper. Er moeten minimaal twee vrouwen, veteranen (65+) of kinderen (12-) in het veld staan en maximaal 2 selectiespelers (of hoger). “Dus neem je familie mee, je favoriete collega’s en je sportiefste vrienden en maak een team!!! ’s Avonds wacht er een heerlijk Indisch buffet als goede bodem voor het feestje daarna! Het toernooi is gratis, voor het buffet kun je overdag voor 10 euro een bon halen bij de bar”, aldus de enthousiast vooruitkijkende toernooiorganisatie van het MixSix toernooi.

Teams kunnen zich nog inschrijven door een mailtje te sturen naar: toernooi@asvwartburgia.nl. In de e-mail die je gaat versturen staat je teamnaam, De contactpersoon (met telnr en mailadres), De globale samenstelling van je team (niveau, man / vrouw verhouding, aantal kinderen, etc.), Een inschatting van het aantal mensen dat meedoet met het buffet (kaartjes op de dag zelf te kopen, inschatting is voor de voorbestelling).

vrijetijdamsterdam.nl