MAGISCHE WINTERTIJD: VIER DIT ‘ONCE-IN-A-YEAR’ GEVOEL MET DE KUYPER KIR ROYAL

Voor veel mensen is kerst en oud en nieuw de mooiste tijd van het jaar. Kerstmarkten, kleurrijk versierde en verlichtte huizen, de geur van koekjes en dennenbomen – al deze kleine details maken deze periode van het jaar zo speciaal en onvergetelijk. Het is tijd om met jouw geliefden samen te komen en ze te verwennen met een De Kuyper Kir Royal. Geniet van de momenten samen en maak blijvende herinneringen.

Geserveerd in een feestelijk champagne glas creëert de fruitige De Kuyper Kir Royal, met zijn typische donkerrode kleur, een knusse kerstsfeer. Dit wereldberoemde aperitief drankje bestaat uit slechts twee ingrediënten: De Kuyper Crème de Cassis en Champagne of Prosecco. De Kir Royal is zeer makkelijk te maken en vergt weinig voorbereiding. De sprankelende bessensmaak van dit drankje is bij veel mensen geliefd, zelfs bij degenen die normaal gesproken geen champagne drinken. Daarom is een Kir Royal een veilige keuze voor verschillende smaakvoorkeuren – het perfecte, feestelijke welkomstdrankje voor kerst en oudjaarsavond om te genieten samen met je geliefden.

De perfecte combinatie bij dit Franse aperitief voor jouw winterfeestje thuis is één van de hotste borreltrends van dit moment: een charcuterieplank. Op de plank is er ruimte voor alles wat jij lekker vindt en perfect bij een De Kuyper Kir Royal past: malse of pittige worst, aromatische kaas, kleurrijk fruit zoals zwarte bessen, olijven, chutney noten en nog veel meer. Voeg gewoon wat sprankelends toe!

Ingrediënten:

  • 20ml De Kuyper Crème de Cassis
  • Champagne/Prosecco

Methode:

  • Schenk De Kuyper Crème de Cassis in een champagne glas.
  • Vul aan met de champagne/prosecco van jouw keuze.

De Kuyper Kir Royal – Het Recept:

Wil je jouw geliefden van verschillende drankjes voorzien? Of je nu een beginnend of een ervaren cocktailliefhebber bent, met onze eenvoudige, maar uiterst handige recepten kan iedereen in korte tijd een cocktail van hoge kwaliteit maken. In De Kuyper @home video’s vind je briljante tips en trucs voor het mixen van cocktails thuis met jouw eigen keukengerei – want elk huis kan een “Home of the Cocktail” zijn.