Vier jij Koningsdag op de NDSM VRIJHAVEN in Amsterdam?

Op zaterdag 27 april a.s. organiseert Stichting NDSM-werf inmiddels de 12e editie van NDSM VRIJHAVEN tijdens Koningsdag. Met eigenzinnig entertainment, muziek en allerlei heerlijke versnaperingen zorgt Stichting NDSM-werf ervoor – in samenwerking met NDSM werfpartners – dat Amsterdammers maar naar één plek hoeven tijdens Koningsdag. Met de grootste kindervrijmarkt van de stad (organisatie IJ-Hallen) en de leukste activiteiten is NDSM VRIJHAVEN in Amsterdam-Noord een (gratis toegankelijk) feest voor iedereen.

Programma Koningsdag 2024

Vroege vogels kunnen traditiegetrouw hun rommelmarkthart ophalen bij de grootste kindervrijmarkt van de stad. Voor kinderen die nog graag hun oude speelgoed, kleding of andere snuisterijen willen verkopen: er zijn nog plaatsen beschikbaar. Een plekje is te boeken via deze link.

Kom ook langs bij het Buurtpodium waar allerlei lokale talenten te zien zijn, of gooi jouw moves in de strijd bij de befaamde NK Stoelendansdisco! Ook kun je gedurende de hele dag Capoeira performances bewonderen en andere attracties op het terrein bezoeken. Doe mee aan de workshops in de ateliers van Treehouse NDSM of verbeter je 3×3 basketbal spel met essentiële tips en tricks van 3X3 Unites, op de gloednieuwe 3×3 velden op NDSM!

Op meerdere plekken op de werf staan tijdens NDSM Vrijhaven podia waar allerlei live-muziek ten gehore wordt gebracht. Ga bijvoorbeeld langs bij IJver en kies gelijk een bijpassend biertje, of kom dansen op het strand bij Pllek met uitzicht over het IJ. Ook bij Café Noorderlicht en de ADM stage zijn de nodige tunes te horen dit jaar en de DJ’s bij het NDSM Café staan garant voor fijne beats.

Eten en drinken

Kom langs bij één van de bars en/of foodtrucks voor een lekker hapje en drankje. Van broodjes tot poffertjes, en van Surinaams naar Indonesisch en alles daartussen, er is voor iedereen wat lekkers tijdens NDSM Vrijhaven. Inclusief Vegetarische en Veganistische opties.

Voor het volledige programma kijk op www.ndsm.nl

Lees ook ons artikel met alle Koningsdagtips:

Koningsdag 2024 in Amsterdam: wat is er te doen?