Uniek do-F&B concept The All Out Amsterdam opent haar deuren in onze hoofdstad
Shuffleboard bij The All Out Amsterdam

Vrijdag 12 april opent The All Out Amsterdam haar deuren in onze hoofdstad. Dit baanbrekende do-F&B en socializing concept, afkomstig van de creatieve geesten achter social media experience The Upside Down, belooft een unieke en onvergetelijke ervaring waar entertainment, eten, drinken en plezier samenkomen in een Instagramwaardige setting. Met een levendig en gewaagd design nodigt de venue je uit om jezelf onder te dompelen in een wereld vol kleur, creativiteit en plezier.

Eten, drinken of een dansje in de ballenbak

Aan het concept ‘competitive socializing’, overgewaaid uit het Verenigd Koninkrijk, geven de oprichters van The All Out Amsterdam een eigen twist. Van privé karaoke booths tot een disco ballenbak voor volwassenen, van social darts tot shuffleboards en sjoelen. Het hart van de The All Out Amsterdam is de grote, ovale bar, waar gewerkt wordt aan de meest originele cocktail recepten. Hiervoor werkt de locatie onder andere met een speciale printer waarmee alle afbeeldingen en teksten die je maar wil op een cocktail geprint kunnen worden. De menukaart is samengesteld door chef Ramon Beuk, bekend van verschillende tv-programma’s en zijn unieke foodconcepten. Voor The All Out Amsterdam heeft Ramon een shared bites concept ontwikkeld met “The New Amsterdam Classics” als basis, een fusion van exotische keukens uit de hele wereld.

Niet gewoon een bar of restaurant, maar een beleving

Hans Plesman, oprichter van The All Out Amsterdam: “Wat begon als een idee voor een evenementenlocatie, heeft zich ontwikkeld tot het nieuwe competitive socializing concept The All Out Amsterdam. Zie het als een soort ‘apenkooien voor volwassenen’, waarbij wij een baken willen zijn van plezier en mensen laten samenkomen. Allemaal in dezelfde Instagrammable sferen als The Upside Down. Het gaat niet alleen om het spel of om het eten, het gaat om de overall excitement.”

Uniek do-F&B concept The All Out opent haar deuren
Karaoke booth in The All Out Amsterdam

The All Out Amsterdam is vanaf vrijdag 12 april dagelijks geopend van 12.00 tot 01.00 en op vrijdag en zaterdag tot 02.00. Reserveren kan via de website www.theallout.com.