STMPD RCRDS LABEL NIGHT STRIJKT NEER IN AFAS LIVE TIJDENS AMSTERDAM DANCE EVENT 2024
Martin Garrix. Foto via AMF

Op donderdag 17 oktober 2024 host het label van Martin Garrix een nacht tijdens Amsterdam Dance Event in AFAS Live. De ticketverkoop start op vrijdag 24 mei om 14:00 via Ticketmaster.nl.

Na het hosten van events op sommigen van de grootste festivals wereldwijd waaronder Lollapalooza, Balaton Sound, Creamfields, Sziget, Tomorrowland en Ultra, keert Martin Garrix’s label STMPD RCRDS op donderdag 17 oktober terug naar haar roots met een nacht vol muziek in AFAS Live tijdens Amsterdam Dance Event.

Tijdens deze avond zullen verschillende artiesten uit de STMPD RCRDS familie het podium betreden – van bekende namen tot opkomend talent. Het evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor liefhebbers van elektronische muziek.

STMPD RCRDS werd in 2016 opgericht door Martin Garrix en is toonaangevend op het gebied van innovatie in de elektronische dansmuziek. Met een toewijding aan het ondersteunen van opkomende artiesten, is het label een platform voor talent geworden, met de juiste middelen voor artiesten om hun carrière te ontwikkelen.