Mau P maakt officiële remix voor Calvin Harris en Ellie Goulding
Mau P Foto credits: Tommy Reerink

De Nederlandse dj en producer Mau P is sinds zijn megahit Drugs From Amsterdam en opvolger Gimme That Bounce niet meer weg te denken uit de internationale dance-industrie. Deze week heeft de jonge Amsterdammer een nieuwe mijlpaal aan zijn carrière toegevoegd: een officiële remix voor niemand minder dan Calvin Harris. De populaire Schot bracht afgelopen maand nieuwe muziek uit samen met Ellie Goulding. ‘Miracle’ is een door de jaren 90 dance geïnspireerde track met een vleugje trance. Mau P heeft voor de remix zijn bekende house-twist aan de plaat gegeven, zijn versie is goed ontvangen en wordt o.a. al gesupport door DJs als Alesso, Dom Dolla en John Summit.

“Het is een enorme eer om zo vroeg in mijn carrière de kans te krijgen om een remix te maken voor een legendarische artiest als Calvin Harris. Iets wat ik me een paar maanden geleden absoluut niet had kunnen voorstellen. Ik hou van de eurodance sound richting die Calvin is ingeslagen met Miracle, het doet me denken aan de platen waarmee ik ben opgegroeid. Wat het proces van mijn remix nog leuker maakte. Ik ben heel benieuwd wat iedereen ervan vindt,” aldus Mau P.

Dat Mau P goed bezig is sinds de introductie van zijn alias afgelopen zomer is geen geheim. De dj en producer heeft een tweetal hits uitgebracht en zijn aanstaande releases behoren tot de meest gehypte platen, zowel bij muziekliefhebbers als collega-dj’s. Het is dan ook geen wonder dat zwaargewichten uit de industrie Mau P weten te vinden; van Tale of Us en Fisher tot Diplo, Vintage Culture, DJ Snake en vele anderen – alle genres komen aan bod.

Klik op onderstaande link om te luisteren naar Mau P’s remix van Miracle door Calvin Harris & Ellie Goulding

http://CalvinHarris.lnk.to/Miracle-MauP-Remix