INSCHRIJVINGEN WANTED GEOPEND
Foto credits: Richard Tas Photography / GRAP

De Amsterdamse hiphop competitie voor talent uit heel Nederland is terug! In haar zevenentwintigjarig bestaan is de competitie een kweekvijver voor talent gebleken, zo deden acts als SoulTrash, De Nachtdienst, Pjotr en Jay-Way eerder al mee. Na vier jaar is het wachten voorbij, de inschrijvingen van Wanted 2023 zijn weer geopend!

Wanted is de competitie voor aanstormende hiphop acts die klaar zijn de stap van online naar het podium te nemen. Met drie talent shows in de Q-Factory Amsterdam en The Final Showcase – Most Wanted in de Melkweg OZ krijgen de acts de kans zich te presenteren aan nieuw publiek, pers en de muziekindustrie. Doormiddel van een masterclasses en diverse workshops leren de deelnemers meer over het zakelijke aspect en krijgen ze feedback op hun producties en optredens. Tijdens de competitie worden de acts begeleidt door coaches uit het veld.

De winnaar van Wanted gaat naar huis met een prijzenpakket met een studio photoshoot door Richard Tas Photography, een waardecheque ter waarde van €500,- voor Dijkman Muziek, een 10-rittenkaart voor repeteren in de Q-Factory Amsterdam, zakelijke coaching en diverse optredens.

Deelnemers kunnen zich van woensdag 27 september t/m zondag 15 oktober 2023 inschrijven via www.grap.net.