Feestelijke opening Mainstage Event Campus Zaandam
Mainstage event campus Zaandam

Maandag 13 november vindt de opening plaats van Mainstage Event Campus, het grondig gerenoveerde bedrijfspand aan de Ronde Tocht 11 in Zaandam. Demissionair minister van Economische Zaken en Klimaat, Micky Adriaansens opent dan officieel het kloppend hart van de operationele kant van de event industrie. Met 10.000 vierkante meter opslag, 3.000 vierkante meter kantoorruimte en 200 werkplekken is Mainstage Event Campus het kenniscentrum voor de evenementen branche.

Na de opening wordt in de middaguren een breed interactief, educatief en kwalitatief innoverend programma met workshops en panels aangeboden. Onder de noemer Beyond Barrier Lines wordt kennis over de evenementenbranche, in de breedste zin van het woord, gedeeld met netwerk en branchegenoten. Bovendien zetten alle in Mainstage Event Campus gevestigde bedrijven hun deuren open voor de genodigden en is er volop ruimte om te netwerken.

Inspirerende sprekers zijn onder anderen Christian Hirschmüller (UEFA), Imre van Leeuwen (Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix), Gilbert Gooijers van CM.com, Jonas Schmidt van Q-dance. Verder zijn er diverse panels te verwachten. Zo gaan Marcel Elbertse (Support Group) en Ralph Bethlem (BeerMate) in op de vraag: Hoe maak je van je event bedrijf een succes en is 24/7 pionieren nog normaal? In het tweede panel staat centraal: De toekomst van events is clean, fair en circulair, maar is dit ook haalbaar? O.a. Eva Amsterdam (Coca-Cola), Jasper Goossen (Apenkooi), en Frits ten Cate (Heineken Nederland) buigen zich over dit vraagstuk.

Onder de noemer ‘It’s a family affair’; vaders en dochters vertellen over samenwerken, visies, en de veranderende arbeidsmarkt kijken Hans en Monique Verhoeven en Pieter en Louise Smit, twee succesvolle Nederlandse event families in watervoorziening en logistiek, vooruit naar de toekomst.

Tenslotte is er ook ruimte voor het opnieuw opladen bij het onderdeel Re-charge your battery. Dennis Karpes (Imaginal Cells) en Klaas Kroezen (CXIA group) maken even een pas op de plaats en bieden de evenementenindustrie handvatten voor het vinden en gebruiken van nieuwe energie.

Mainstage Event Campus huisvest de volgende bedrijven:

Draww
The Food Bookers
ICEK
SOLID
BeerMate
The Good Guyz
De Loods
Collect & Clean
Blue Eye Services
Moneycomb
Organized
8db
open house
Skills Crowd Management
The Fortius Group
Your Productions
Kookvogels
SSIXX
Next Stage
Linked
Backbone International
The Support Group
Sligro