De Jong In De Stad podcast gaat live met openhartige gesprekken over mentale gezondheid

Op dinsdag 23 april om 17:00 uur maakt de Jong In De Stad podcast een openhartige live-uitzending waarin Amsterdamse jongeren met elkaar in gesprek gaan over de verschillende aspecten van mentale gezondheid. Met onderwerpen als perfectionisme, stress, tijdmanagement, LGBTQ+-identiteit en presentatiedruk, belooft het een diepgaande sessie te worden.

Het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het gesprek en vragen te stellen tijdens een interactieve Q&A-sessie, waarbij zowel vooraf voorbereide vragen als spontane vragen welkom zijn.

Waar en Wanneer:

Datum: dinsdag 23 april

Tijd: 17:00 – 20:00 uur

Locatie: Het Sieraad, Postjesweg 1, 1057DT Amsterdam

De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht. Reserveer je gratis ticket via deze link:https://eventix.shop/jyfubv9c

Het evenement wordt gehost door de getalenteerde Gracy Maduro, die een aantal inspirerende gasten zal interviewen, waaronder:

Tur-G (Arthur Cairo)

De jonge rapper Tur-G zal zijn inzichten delen over het omgaan met stress en prestatiedruk, terwijl hij zijn muzikale groei en persoonlijke ontwikkeling bespreekt. Tur-G’s carrière nam een vlucht door samenwerkingen met bekende artiesten zoals Emms van Broederliefde en Andy VDM, en ook zijn optredens zijn niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft zowel nationaal als internationaal succes geboekt met optredens in België, Suriname en Curaçao. Zijn aantrekkingskracht overschrijdt generaties, bewezen door de aanwezigheid van koningin Maxima bij één van zijn optredens in 2016.

Ochandrix

Ochandrix, een 21-jarige van Surinaams-Antilliaanse afkomst, deelt openhartig zijn persoonlijke uitdagingen, waaronder stress, demotivatie en het vinden van balans in zijn sociale leven. Hij zal ook ingaan op zijn LGBTQ+-identiteit en het belang van zelfzorg en veerkracht.

De Jong In De Stad podcast

De podcast wordt gemaakt door Civic Amsterdam en JSP in opdracht van Amsterdam Stadsdeel West. De podcast wordt geproduceerd door Podcast Park. Voor meer informatie over de podcastserie en om op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen, kunt je terecht op de websites van Civic Amsterdam (https://civicamsterdam.nl/) en JSP (https://www.jongerenservicepunt.nl/). ‘Jong In De Stad’ is opgenomen in de Park Studio in Amsterdam West (https://www.parkstudio.com/podcastpark).