18hrs Festival trekt stekker uit zomerfestival door sterk gestegen kosten
Willekeurige festivalfoto ter illustratie

Droevig nieuws voor fans en organisatie van het 18hrs Festival. De organisatie van het dance-event laat vandaag weten dat het aankomende zomerse festival niet doorgaat.

“Helaas hebben we droevig nieuws te melden. Met pijn in het hart moeten we aankondigen dat 18hrs Festival 2023 dit jaar niet doorgaat. De editie van 2023 stond gepland op zaterdag 8 juli en komt helaas te vervallen. Vorig jaar vierden we ons 10-jarig bestaan met een uitverkochte winter- en zomereditie. Helaas zijn wij tot de conclusie gekomen dat het met de sterk gestegen kosten voor ons niet meer mogelijk is om een festival van 18 uur te organiseren met behoud van de kwaliteit die wij nastreven.

Iedereen die in 2022 een ticket heeft gekocht, krijgt binnen 14 dagen het volledige bedrag teruggestort. We bedanken iedereen voor de steun en hopelijk zien we elkaar in de toekomst weer op de dansvloer”, laat het team van het 18hrs Festival weten op social media.

Bij andere festivals die wel doorgaan neemt de prijs voor een toegangskaart flink toe. Festivalliefhebbers moeten dit jaar dieper dan ooit in de buidel tasten om een groot evenement te bezoeken.