Een zanger met Amsterdams tintje, op weg naar Expeditie Robinson

Danilo Kuiters uit Ouderkerk aan de Amstel won onder meer de bekende talentenjacht van ‘Jantjes Verjaardag’, deed mee aan het bekende TV programma Bloed Zweet en Tranen en bovendien treedt hij wekelijks op, en weet hij daar iedere keer weer een mooi feest van te maken. Na een aantal muzikale successen is Danilo Kuiters nu een nieuwe droom aan het najagen. Die nieuwe droom is om mee te doen aan Expeditie Robinson.

Dit is mijn kans! Ik kijk al jaren naar het programma en ik zie mijzelf daar wel lekker rondhangen. Ik heb JULLIE hulp daarbij nodig! Ik wil meedoen aan Expeditie Robinson omdat ik een echte survivor ben, ik hou van de natuur, uitdagingen, de proeven, de eilandraad, tactisch spelen en ik wil mijzelf testen tijdens de Expeditie. Ik zorg voor veel humor dus ik breng altijd een sfeer! STEM OP MIJ!!!! Is te lezen in het bericht van Danilo op de officiële website van Expeditie Robinson.

Gezien de Amsterdamse tintjes die aan deze zanger kleven gunnen wij hem met VTA natuurlijk deelname aan Expeditie Robinson 2018. Gun jij het Danilo Kuiters ook om mee te doen aan Expeditie Robinson breng dan je stem uit. Stemmen kan nog tot 26 februari 10:00 uur.

vrijetijdamsterdam.nl