Teledoc Campus ‘Dokter Co’ zondag 26 november op NPO 3

Teledoc Campus ‘Dokter Co’ zondag 26 november op NPO 3

Zondag 26 november bij de EO in LAB3 op NPO3: De Teledoc Campus Dokter Co van regisseur Lysander Wiering en producent Pieter van Huystee Film.

De tachtigjarige dokter Co doorkruist op zijn fiets Amsterdam en bezoekt vluchtelingen in vervallen garages en leegstaande gebouwen. Ze verblijven hier illegaal en komen niet in aanmerking voor professionele, medische bijstand. Dokter Co verpleegt hen en luistert naar hun verhalen. Ze leven in erbarmelijke omstandigheden; alcoholmisbruik en onderlinge conflicten zijn aan de orde van de dag. Wat drijft de oude dokter om het onvoorwaardelijk voor hen op te nemen?

Teledoc Campus is een gezamenlijk project van NPO, CoBO, het Nederlands Filmfonds en het Mediafonds voor de ontwikkeling van documentairetalent. De eerste twee series kregen positieve kritieken en trokken veel kijkers.

De derde reeks bestaat uit negen korte documentaires: Met alles wat er is (22 okt), 80% ongeschikt (29 okt), De hoeder (5 nov), Helaas ben je het niet geworden (12 nov), a•sy•lum (19 nov), Shame/Fame (23 nov), Dokter Co (26 nov), Sinterklaas bestaat (5 dec) en Liefdesbrieven (10 dec).

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Talks filmmakers en bijzondere gasten op idfa 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting