Teledoc Campus ‘De Spelende Mens’ bij de NTR

Donderdag 31 mei, 23.10 uur bij de NTR op NPO 3: De Spelende Mens, een Teledoc Campus van regisseur Sanne Rovers en producent Prospektor naar een idee van Lara Aerts. Een observerende film die de kijker meeneemt in de belevingswereld van de spelende mens, op zoek naar vrijheid. Op het Go Short International Filmfestival in Nijmegen bekroond met de publieksprijs.

Een weekend als Viking door het leven

Een weekend als Viking door het leven of crossen door een modderpoel: de een gaat er helemaal in op, de ander vindt het een wonderlijk tijdverdrijf. De Spelende Mens neemt je mee langs waaghalzen, vrije geesten en noeste knutselaars; volwassenen die zich volledig overgeven aan het spel. Soms zo erg dat de toeschouwer zich afvraagt: wat bezielt die spelende mens? De observerende film neemt de kijker mee in de belevingswerelden van al die spelers. Hoezeer de spelen uiterlijk ook van elkaar verschillen, in zijn zoektocht naar vrijheid speelt de spelende mens eigenlijk één universeel spel.

Hoofdrolspelers die meedoen

Regie: Sanne Rovers, research & scenario: Lara Aerts & Sanne Rovers, producent: Eefje Blankevoort / Prospektor, uitvoerend producent: Lara Aerts, camera: Diderik Evers, montage: Albert Markus, muziek & sound design: Jesse Koolhaas, camera wingsuit: JP de Kam, geluid: Hein Verhoeven, Gerben Kokmeijer, Carla van der Meijs, Sanne Rovers, technisch handler: Erik Vermunt, kleurcorrectie: Barend Onnewee, postproductiecoördinator: Eva Haak Wegmann, vormgeving: Remco Oude Alink, Nine Fluitsma / Studio Colorado, productiecoördinator NTR: Astrid Prickaerts, eindredacteur NTR: Oscar van der Kroon, Marloes Blokker.

De Spelende Mens trailer, website, Facebook

Teledoc Campus is een samenwerkingsproject van NPO, CoBO, het Nederlands Filmfonds en het Mediafonds voor de ontwikkeling van documentairetalent. Jonge regisseurs en producenten krijgen met een korte documentaire de kans ervaring op te doen.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Misdaadserie Four Seasons in Havana op DVD 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting