ONTDEK CULTUUR TIJDENS HUISKAMERFESTIVAL OOST

ONTDEK CULTUUR TIJDENS HUISKAMERFESTIVAL OOST Zaterdag 6 oktober 2018 vindt de vierde editie van Huiskamerfestival Oost plaats! Tijdens dit bijzondere feest worden negen verschillende huiskamers rondom het Amsterdamse Eikenplein omgetoverd tot kleine unieke theaters.
Eikenplein. Foto: vrijetijdamsterdam.nl
ONTDEK CULTUUR TIJDENS HUISKAMERFESTIVAL OOST

Zaterdag 6 oktober 2018 vindt de vierde editie van Huiskamerfestival Oost plaats! Tijdens dit bijzondere feest worden negen verschillende huiskamers rondom het Amsterdamse Eikenplein omgetoverd tot kleine unieke theaters. Onder meer Theo Nijland, Selma Visscher, Menno van der Veen en Elenne Mayzijn te gast.

Bezoekers krijgen de gelegenheid een open route te lopen

Bezoekers krijgen de gelegenheid een open route te lopen door de buurt en zien drie verschillende shows naar keuze. Je kan kiezen tussen verschillende genres als cabaret, kleinkunst, theater of journalistiek. Na afloop is er een groot slotfeest in de Barbaraschool op het Eikenplein. Speciaal voor de kleintjes is er een gratis toegankelijke kindervoorstelling (2+) om 11.00 uur in de Barbaraschool.

Huiskamerfestival Oost is een initiatief van Theater

Huiskamerfestival Oost is een initiatief van Theater in Huis. Stichting Theater in Huis organiseert theaterfestivals in verschillende Amsterdamse stadsdelen. Onder meer het Wilhelmina Huiskamerfestival, Vondelfestival en Festival JAN EEF zijn bekende festivals. Met Huiskamerfestival Oost verbindt Theater in Huis buurtbewoners en ondernemers aan cultuur in de buurt.

Huiskamerfestival Oost is op zoek naar huiskamers en vrijwilligers

Huiskamerfestival Oost is op zoek naar huiskamers en vrijwilligers. Mensen die willen helpen kunnen zich aanmelden via annelies@theaterinhuis.nl.

vrijetijdamsterdam.nl