Tussen Kunst & Kitsch in Hermitage Amsterdam
Tussen Kunst en Kitsch bij de Hermitage. Foto credits: vrijetijdamsterdam.nl

Tv-programma ‘Tussen Kunst & Kitsch’ deed afgelopen maandag haar intrede in de Hermitage in Amsterdam. Tijdens het event, dat iedere keer in een ander museum wordt georganiseerd, kunnen mensen hun oude of mogelijk waardevolle objecten laten taxeren door experts, die kunnen vertellen of het om kunst of kitsch gaat.

Als men de inschatting maakt dat iets echt heel veel waard is, dan word je naar een aparte zaal gebracht, waar onder leiding van presentator Frits Sissing, een team aan specialisten hun licht laten schijnen over de objecten, om uiteindelijk een reëel waardeoordeel te kunnen vellen.

Tussen Kunst & Kitsch in Hermitage Amsterdam
Tussen Kunst & Kitsch in Hermitage Amsterdam.
Foto credits: vrijetijdamsterdam.nl

Frits Sissing

De uitzending van ‘Tussen Kunst & Kitsch‘ bij de Hermitage wordt over circa een half jaar op TV uitgezonden. Het tv-programma startte in 1984. Frits Sissing is sinds 2015 als presentator aan het programma verbonden.

Tussen Kunst & Kitsch in Hermitage Amsterdam.
Foto credits: vrijetijdamsterdam.nl

Over de Hermitage

De Hermitage Amsterdam is een museum waar verscheidene kunsttentoonstellingen te zien zijn uit diverse museale collecties. Er is altijd een tentoonstelling uit de collectie van het Hermitage Museum in Sint Petersburg, met ruim drie miljoen objecten een van ’s werelds grootste musea.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Cubaanse en Arubaanse romantiek, mooie zaal, twee gedreven pianisten en prachtige vleugels

Gerelateerd blog -> Ben je op zoek naar een museum in Amsterdam?