Sharing Stories – LHBTQ+ rondleidingen
Binnenplaats Amsterdam Museum. Foto: vrijeijdamsterdam.nl

Sharing Stories – LHBTQ+ rondleidingen

In het historische Amsterdam Museum kun je iedere laatste zaterdag van de maand meelopen met een LHBTQ+ rondleiding. De rondleiding wordt gehouden voorafgaand aan de Queer History Talks. De ‘wandeltochten’ vinden al sinds 2016 plaats, maar zijn dit jaar een vast onderdeel geworden van de vaste programmering. De rondleiding wordt gegeven door verschillende gastrondleiders afkomstig uit diverse LHBTQ+ bewegingen.

Sharing Stories – Queer History Talks is een vervolg op de succesvolle LHBTI+ History Talks tijdens de Shakespeare Club tijdens de Pride 2018. Met de Queer History Talks worden deze verhalen nu als vaste programmering opgenomen in het stadsmuseum.

De Queer History Talk vindt plaats in het auditorium van het Amsterdam Museum. Samen met een redactie vanuit verschillende LHBTQ+ communities worden de talks inhoudelijk vorm gegeven en gastsprekers bepaald. Iedere keer staat een ander onderwerp centraal en het publiek kan actief meepraten en discussiëren en kennis uitwisselen tijdens de Queer History Talks.

Voor alle ins en outs kunt u het beste een kijkje nemen op de website van het Amsterdam Museum.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Poëzie van Lucebert in de Roode Bioscoop 

->VTA Agenda event Sharing Stories <-