Museumnacht Amsterdam 2017 maakt locaties en evenementen bekend
Museum van Loon. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Museumnacht Amsterdam 2017 maakt locaties en evenementen bekend

De organisatie van de Museumnacht heeft vol enthousiasme het programma bekend gemaakt voor de Museumnacht 2017. Tijdens de nacht openen 50 locaties hun deuren en zijn er vijf nieuwe locaties toegevoegd ten opzichte van de vorige editie.

Apps 

Museumliefhebbers en andere geïnteresseerden kunnen vanaf vandaag op de site www.museumnacht.amsterdam of in de museumnacht app (voor iOS en Android gebruikers) alles opzoeken wat ze maar willen weten. Tevens is er de mogelijkheid om via de site of apps kaarten te kopen voor het creatieve evenement. Vanaf nu kun je je eigen Museumnacht-route samen stellen en als je het echt niet weet voegt de organisatie iedere week routes aan om het je wat makkelijker te maken.

De nieuwe campagne

Volgens de organisatie wordt vanaf maandag het straatbeeld in Amsterdam bepaald door de beeldcampagne van de aankomende Museumnacht. Voor deze campagne is samengewerkt met beeldend kunstenaar Jan Hoek en modeontwerper Duran Lantink.

Feestelijke opening

Gister waren genodigde de gelukkigen om tijdens de feestelijke lancering van de campagne de eerste beelden te mogen zien. Vanaf maandag is de rest van de stad aan de beurt.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook een ander leuk artikel: Stukje echt Amsterdam in de Kerkstraat