Kalki Subramaniam transgender activist en kunstenaar uit India wordt trotse ambassadeur van TransAmsterdam

Kalki Subramaniam transgender activist en kunstenaar uit India wordt trotse ambassadeur van TransAmsterdam
.Kalki Subramaniam (midden) en TransAmsterdam.

Wat een eervol nieuws voor TransAmsterdam. Kalki Subramaniam, een beroemde transgender activist en gewaardeerd kunstenaar uit India wordt de trotse ambassadeur van TransAmsterdam. Subramaniam was vorige week op uitnodiging van de Amsterdamse transgender organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle, vier dagen in levende lijve te bewonderen in de hoofdstad.

Opening expositie

Woensdag startte het bezoek van Subramaniam in het Manor hotel in Amsterdam-Oost. In aanwezigheid van stadsdeel Oost voorzitter Maarten Poorter en Nicole Lagas, de General Manager van Manor, werd in het authentieke Amsterdamse hotel, de fraai ogende en kleurrijke expositie van de Indiase creatieveling geopend.

Rondleiding van Kalki

De aanwezigen kregen aan de hand van Kalki, een rondleiding langs de bijzondere werken. Bij elk object werden de aanwezigen getrakteerd op tekst een uitleg, met betrekking tot de boodschap en achterliggende gedachte, die bij de vrolijke kunstwerken behoren.

Naast de expositie stonden er meer activiteiten op het programma waaronder een workshop en Art Talk and Meetup. De activiteiten stonden onder leiding van Kalki Subramaniam.

De Amsterdamse grachten

Om de speciale dagen op een waardige manier af te sluiten én het ambassadeurschap te vieren, maakte een delegatie van TransAmsterdam samen met Kalki Subramaniam onder lekkere zomerse omstandigheden, nog een gezellige vaartocht door de Amsterdamse grachten.

vrijetijdamsterdam.nl