Pop-up gallery met foto’s van bekende influencers en fotografen
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Pop-up gallery met foto’s van bekende influencers en fotografen

‘Reiszoekmachine KAYAK.nl host pop-up gallery met foto’s van bekende influencers en fotografen’

Met alle bijzondere en kleurrijke steden, straten en natuur overal ter wereld, is het makkelijk om de fotogenieke plekken in onze eigen hoofdstad te vergeten. Ter ere van haar officiële lancering in Nederland, host reiszoekmachine KAYAK.nl een pop-up gallery met foto’s van beroemde fotografen en reis influencers om alle mooie en unieke plekken in Amsterdam in de spotlights te zetten.

De fototentoonstelling is bijna een week gratis te bewonderen. De galerie vindt plaats bij Vroom & Varossieau aan de Willemsparkweg 134 in Amsterdam. Van 5 tot 8 oktober kunnen geïnteresseerden in de galerie foto’s van geselecteerde fotografen en bekende influencers bekijken.

Bloggers, fotografen en influencers die meedoen aan de tentoonstelling zijn: Charlotte van Drimmelen, Wander-lust.nl, Barts Boekje, Erik Hageman, Dutchie, MyTravelBoektje.com, Gabriel Guita, Amsterdam City Guide, Kire Hajba en Ingrid Hofstra.

Alle foto’s uit de tentoonstelling worden geveild voor het goede doel ‘Reis met je Hart’. Deze stichting sponsort mensen die zelf geen vakantie kunnen betalen, maar het wel erg gegund is. Dit is een doel waar KAYAK.nl zich als reisgerelateerde organisatie in kan vinden en graag voor inzet. Bezoekers kunnen tijdens hun bezoek aan de galerie een bod uitbrengen. De hoogste bieder krijgt na afloop van de pop-up gallery de foto mee naar huis. De opbrengst van de verkochte foto’s wordt gedoneerd aan Reis met je Hart.

Overige informatie:

Wanneer: 5 tot 8 oktober 2017

Waar: galerie Vroom & Varossieau, Willemsparkweg 134, Amsterdam

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 10:00 – 17:00 / zaterdag en zondag van 12:00 – 17:00 (gratis entree)