Tip Roze Filmdagen: ‘MOTTA — World Première!’

Tip Roze Filmdagen: 'MOTTA — World Première!'

Regisseur Nish Gera, bekend van zijn films over vluchtelingen, maakt met Motta zijn eerste documentaire. Daarin verkent hij de kracht van kink, aan de hand van een portret van de Braziliaanse bondagekunstenaar Fabio da Motta. Zijn film gaat op 14 maart in première tijdens de Roze Filmdagen. “Fabio werpt licht op de subversieve kanten van de menselijke geest.”

‘Bound to be Freek: Kink In Queer Times’

Aansluitend aan de vertoning van de film is een bondage / bloemschik-performance door Fabio da Motta en onderwijl de paneldiscussie ‘Bound to be Free: Kink In Queer Times’ geprogrammeerd. Kaarten voor de premiere zijn beschikbaar via de volgende link: https://www.ketelhuis.nl/films/motta/

Roze Filmdagen

De Roze Filmdagen vinden plaats van 12 tot en met 22 maart 2020. Naast ruim 150 filmvoorstellingen met lange, korte en documentaire films is er tijdens de Roze Filmdagen ook een uitgebreid randprogramma dat zeker de moeite waard is en aansluit bij de films of de festival thema’s.

Zo zijn er paneldiscussies, Q & A, er is een ’48 HOUR – PINK’ filmwedstrijd én een masterclass. VTA interviewde onlangs Roze festivaldirecteur Werner Borkes. Dit artikel is nog steeds terug te lezen.

vrijetijdamsterdam.nl