The Greatest Showman van 24 t/m 31 december exclusief in Pathé Tuschinski

The Greatest Showman van 24 t/m 31 december exclusief in Pathé Tuschinski

“de perfecte film voor de feestdagen in een sfeervolle ambiance”

Van 24 t/m 31 december draait The Greatest Showman als eerste in het Amsterdamse Pathé Tuschinski. De met een Oscar® genomineerde Hugh Jackman speelt de hoofdrol in dit meeslepende visuele en muzikale spektakel over het ontstaan van de showbusiness. Tickets voor deze perfecte film voor de feestdagen zijn nu te koop.

The Greatest Showman van regisseur Michael Gracey neemt je mee naar het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat wanneer dromen werkelijkheid worden. Het is dan ook passend dat dit meeslepende visuele en muzikale spektakel met een topcast en songs van Oscarwinnaars Benj Pasek en Justin Paul (La La Land) een week voor de landelijke release, van 24 t/m 31 december, exclusief te zien is in het sfeervolle, Amsterdamse Pathé Tuschinski.

The Greatest Showman is geïnspireerd op het leven van de legendarische Amerikaan P.T. Barnum. Deze ambitieuze en fantasierijke visionair wist zich van niets te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat de toeschouwers wereldwijd aansprak en in vervoering bracht.

Hugh Jackman, die een Oscarnominatie kreeg voor zijn rol in Les Misérables, speelt P.T. Barnum. De overige hoofdrollen worden vertolkt door Michelle Williams (vier Oscarnominaties voor Manchester by the Sea, My Week with Marilyn, Blue Valentine en Brokeback Mountain), Zac Efron (The Lucky One, High School Musical), Rebecca Ferguson (Golden Globe-nominatie voor The White Queen) en Zendaya (Spider-Man: Homecoming).

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Feestdagen specials bij Pathé