The Babadook bij de Q-Cinema in Amsterdam-Oost

YouTube credits: Movieclips Trailers

The Babadook bij de Q-Cinema in Amsterdam-Oost

Na drie succesvolle edities met onder andere ‘Paris, Texas’ en ‘All That Jazz’ presenteren ze op donderdag 1 maart in de Q-Cinema bij de Amsterdamse Q-Factory de instant horror cultfim ‘The Babadook’.

Bij Q-Cinema in de Q-Factory worden films vertoond op groot scherm waarin een uitzonderlijke rol is neergelegd voor muziek. Regisseur en filmcriticus Dennis Alink maakt een selectie van enkele van zijn favoriete films en voorziet deze voor aanvang van een introductie.

The Babadook heeft een enorme schare fans 

In korte tijd heeft ‘The Babadook’ een enorme schare fans weten te vergaren. Komt het omdat het tot nu toe de engste film is van dit decennium? Heeft het misschien te maken met het sterke verhaal dat stiekem over rouwverwerking gaat? Of is het de LGBT-gemeenschap die het monster in deze film hebben uitgeroepen tot gay-icoon waardoor hij nu wereldwijd op Prides verschijnt? ‘The Babadook’ is in ieder geval een film die fantasierijke kinderangsten weet te combineren met volwassen problematiek en daardoor een unicum is binnen het genre.

De zaal gaat om 20:00 uur open en een entreebewijs is slechts € 5,-. De toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Distant Sky te zien bij Pathé 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here