Eerste editie Internationale Drone Festival bij VondelCS
Vondel CS. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Eerste editie Internationale Drone Festival bij VondelCS

Op woensdag 2 mei 2018 vindt de eerste editie plaats van het Internationale Drone Festival ‘InAir. Amsterdam’ bij VondelCS in het Vondelpark. Met het festival wordt luchtcinematografie nieuwe stijl gevierd.

AVROTROS haakt met het evenement in op de populariteit van drones in de film- en televisiewereld. De omroep organiseert een filmfestival en een wedstrijd voor drone-video’s. Voor het International Drone Festival InAir. Amsterdam is een internationale onlinecompetitie gestart voor video’s die met een op afstand bestuurd toestel zijn gemaakt.

Er is van alles te  beleven op het gratis festival

Naast de uitreiking van de drone-film awards, is er ‘s middags ook van alles te beleven tijdens het gratis festival. Er is een samengesteld programma met vertoningen van inzendingen van wereldniveau. Video’s van experimentele filmmakers, van Pakistan tot Alaska. Mediamakers kunnen geïnspireerd worden met ervaringsverhalen van dronefilmmakers en er worden workshops gegeven over hoe je zelf goede dronefilms kan maken.

VondelCS biedt een podium aan creatief talent dat voor innovatie zorgt

VondelCS biedt een podium aan creatief talent dat voor innovatie zorgt op het gebied van media, cultuur en kunst. VondelCS nodigt bezoekers uit om hun talenten verder te ontwikkelen en geïnspireerd te raken.

vrijetijdamsterdam.nl i.s.m. Vondel CS

Gerelateerd bericht:

Laatste trends en ontwikkelingen Media bij Vondel CS