Benefiet ‘The Leisure Seeker’ voor Stichting Alzheimer 3 januari in Studio/K

Benefiet ‘The Leisure Seeker’ voor Stichting Alzheimer 3 januari in Studio/K
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Benefiet ‘The Leisure Seeker’ voor Stichting Alzheimer 3 januari in Studio/K

Woensdag 3 januari is in de Amsterdamse bioscoop Studio/K vanaf 18.15 uur een benefietavond voor de Stichting Alzheimer Nederland met de voorpremière van The Leisure Seeker en de lancering van de filmeditie van Een onvergetelijke reis, het boek van Michael Zadoorian waarop de film is gebaseerd. Tickets zijn te koop aan de kassa en telefonisch te reserveren, 020 692 0422.

THE LEISURE SEEKER

Ella en John hebben samen een prachtig leven gehad. Nu ze beiden ernstig ziek zijn verlangen ze naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, The Leisure Seeker, ontvluchten ze de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen, van Massachusetts naar Florida. Onderweg vinden ze hun liefde voor het leven en voor elkaar terug.
Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) spelen de hoofdrollen in The Leisure Seeker. Imagine brengt de romantische tragikomedie van Paolo Virzì (La pazza gioia) op 4 januari uit in de bioscopen.

EEN ONVERGETELIJKE REIS

De filmeditie van Een onvergetelijke reis, de Nederlandse vertaling van de bestseller van Michael Zadoorian waarop de speelfilm The Leisure Seeker is gebaseerd, wordt uitgegeven door HarperCollins. Het is vanaf 4 januari te koop als boek (15 euro) en als E-book (9,99 euro).

STICHTING ALZHEIMER NEDERLAND

De opbrengst van de benefietavond in Studio/K gaat naar de Stichting Alzheimer Nederland. Sinds 1984 vraagt de stichting aandacht voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie. De stichting komt met de hulp van duizenden vrijwilligers op voorde belangen van mensen met dementie en hun naasten, biedt hulp en informatie en financiert wetenschappelijk onderzoek.

BENEFIET

Woensdag 3 januari in Studio/K, Timorplein 62, Amsterdam. Vanaf 18.15 uur: inloop met welkomstdrankje, aanvang film: 19.00 uur.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Il Colore Nascosto Delle Cose in Studio/K