Waylon kiest in 2020 voor rood-wit-blauw bij lustrumeditie

Op zaterdag 14 november 2020 kleurt Ahoy rood-wit-blauw voor het concert van Waylon. Het is dan voor de vijfde keer dat de artiest in Ahoy te zien is met een eigen show. Speciaal voor het eerste lustrum kiest Waylon voor liedjes van eigen bodem. Van Kleine Jongen van André Hazes tot Radar Love van Golden Earring en Laat me van Ramses Shaffy.

Waylon verzorgde gisteravond de eerste van twee shows onder de naam Waylon’s Top 1000. De artiest stelde voor deze editie een eigen Top 1000 samen, aangevuld met suggesties van zijn publiek. Uit die nieuwe lijst maakte hij een selectie voor het concert in Ahoy, waar hij aan het einde de rood-wit-blauwe editie van 2020 aankondigde.

Voor 2020 is de keuze dus op de vaderlandse muziek gevallen. Waylon: “Ik heb dit jaar een Top 1000 waaruit ik kan putten, maar daarbij komen ook veel liedjes van Nederlandse makelij voorbij. We hebben een rijke pophistorie, met in het verleden ook internationale successen als Venus van Shocking Blue en Radar Love van Golden Earring, die hoog in de internationale hitlijsten zijn geëindigd. Verder zijn onze DJ’s vandaag de dag ware exportproducten. Maar ook het Nederlandstalige lied kent natuurlijk vele klassiekers. Ik heb laatst met veel plezier Laat me van Ramses Shaffy gezongen bij en met Beau en wat te denken van het repertoire van André Hazes? Kortom, genoeg ingrediënten voor een avondvullend programma.”

De kaartverkoop voor Waylon rood-wit-blauw 2020 gaat zaterdag 30 november om 10.00 uur van start via www.waylon.nl.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Volledige cast bekend voor Everybody’s Talking About Jamie