AFAS live
AFAS Live. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

VROUW Jubileumconcert

VROUW bestaat 10 jaar en dat gaan ze vieren ook. Het vrouwenweekblad geeft op 30 oktober 2017 een jubileumconcert in AFAS Live. Jan Smit, Ruth Jacott, Tino Martin, Mike Peterson en Edsilia Rombley zijn de artiesten die het publiek gaan vermaken. Voor aanvang van het concert worden vrouwen ondergedompeld in de wereld van mode, beauty en verzorging in de foyer van het AFAS Live.

Over VROUW

VROUW is er voor vrouwen die midden in het leven staan. Die zich niets laten vertellen maar zichzelf wel willen verdiepen in wat hen boeit, bezighoudt en verder brengt. Via het digitale platform VROUW.nl, een wekelijks magazine, een 2-maandelijkse glossy en een krantenpagina in De Telegraaf vinden deze vrouwen 24/7 inspiratie, ontspanning, entertainment, advies, ruimte voor reflectie en interactie met andere vrouwen. Dankzij actualiteiten, achtergronden en de emotie achter het nieuws.

Actualiteit en interactie

Continu up-to-date met artikelen en video’s, gekoppeld aan de actualiteit en unieke crossmediale formats passend bij de vijf pijlers opvoeding, relatie/psyche, gezond en fit, eten en drinken en lifestyle. VROUW.nl biedt inspiratie, advies, ontspanning en informatie over onderwerpen waar de vrouw zich mee bezighoudt, waar ze meer over wil weten en waar ze met anderen en VROUW over wil praten. Het is echt een site over, voor én door vrouwen.

VROUW Magazine

VROUW Magazine opent de deur naar de emotie achter het nieuws. En doet dat op geheel eigen wijze: positief, eigenzinnig, verrassend, herkenbaar, dichtbij én met oog voor echte mensen met echte verhalen. VROUW Magazine verschijnt iedere zaterdag als bijlage bij dagblad De Telegraaf.

VROUW Glossy

De VROUW Glossy is een dubbeldeluxe versie van VROUW Magazine. Met dezelfde, herkenbare, nuchtere tone-of-voice, maar met een hoger weg-droom en inspiratie gehalte, meer en langere interviews, reportages en producties en elke keer rondom een wisselend, bijzonder thema.

VROUW pagina in dagblad De Telegraaf

De pagina VROUW staat 100% in het teken van actualiteiten rondom vrouw gerelateerde onderwerpen en wordt al jaren hoog gewaardeerd. De pagina verschijnt iedere maandag en woensdag.

VROUW nieuwsbrief

Iedere zaterdag lezen 101.500 geïnteresseerde vrouwen de wekelijkse digitale VROUW nieuwsbrief. Hij biedt de meest besproken artikelen van de week en heeft altijd de leukste winacties. De dagelijkse nieuwsbrief met de populairste artikelen en een persoonlijke horoscoop is een ontspanmoment in de morgen, van maandag t/m vrijdag.

VROUW op social media

Via social media komen lezeressen nog dichter bij VROUW. Ze nemen een kijkje achter de schermen op de redactie, praten mee in het gesprek van de dag, worden getrakteerd op mooie beelden en grappige quotes én maken kans op mooie prijzen.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Ruime keuze uit hedendaagse kunst tijdens affordable art fair 2018