TASH SULTANA NAAR AFAS LIVE
Photocredits: Eric de Redelijkheid

TASH SULTANA NAAR AFAS LIVE

De Australische multi-instrumentalist Tash Sultana  geeft op zaterdag 15 september een concert in de AFAS Live in Amsterdam. Als special guests zijn de Pierce Brothers te bewonderen. Fans kunnen vanaf donderdag 23 november om 10:00 uur een kaart kopen.

Tash Sultana

Tash Sultana leerde zichzelf nog voor haar twintigste al meer dan tien instrumenten spelen. Geholpen door een looppedaal bouwt ze in haar eentje nummers op met gebruik van oa. gitaar, percussie, synths, saxofoon, trompet en beatboxing. Al haar kwaliteiten komen samen op de in haar slaapkamer opgenomen hit ‘Jungle’. De single uit 2016 heeft inmiddels meer dan 6 miljoen YouTube-views en kreeg wereldwijd ook op radio veel airplay.

Uitverkochte tour

Na een uitverkochte tour in Australië is het nu tijd voor de drieëntwintigjarige ex-straatmuzikant om Europa te veroveren. Dat begon in Nederland al met indrukwekkende optredens op 7 Layers Festival, Down The Rabbit Hole, Lowlands en onlangs nog een uitverkocht TivoliVredenburg.

AFAS Live

Eerder maakte Mojo bekend dat op woensdag 4 april 2018 de Amerikaanse alternatieve rockband Fall Out Boy naar AFAS Live in Amsterdam komt. Het concert maakt deel uit van een wereldwijde tournee in het kader van hun nieuwe album MANIA, dat in januari 2018 uitkomt.

vrijetijdamsterdam.nl