Sugar Mountain Presents: 10 jaar Giant Tiger Hooch Afscheidsfeest
Paradiso. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Sugar Mountain Presents: 10 jaar Giant Tiger Hooch Afscheidsfeest

“The Hooch” is terug, maar dit keer voor het laatst! De Amsterdamse band laat zich nog 1 keer goed horen in Amsterdam tijdens deze avond die in het teken staat van het 10-jarig bestaan binnen de marge.

300 shows

Met zo’n 300 shows in binnen en buitenland is Giant Tiger Hooch wars van alle goudzoekers die op zoek zijn naar erkenning en roem. The Hooch loopt de polonaise namelijk liever op zijn eigen manier. Na het debuutalbum ‘‘76’, vol schaamteloos jatwerk van de oude John Lee Hooker, RL Burnside en John Spencer kwam het album ‘PANDA!PANDA!PANDA!’. In krap veertig minuten jagen ze er op het album tien tracks en een hidden track doorheen. Het is blues, garagerock en boogie, maar altijd rauw, ongepolijst, vuig en smerig. Robbing Banks, Lefties Soul Connection, The Shady Greys, The Dawn Brothers, T-99, DJ’s Taco Fett en Anton geven de avond kleur.

Later in de week

Er staat nog een hoop meer op het programma in de Paradiso. Donderdag en vrijdag een Moviebingo en Wijnproeverij, Reservoir Dogs Band, Noodlanding, Dondergrondse: Plug & Play, Van Dik Hout + Thijs Boontjes Dans- en Showorkest en Zwarte Koffie.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws aan Paradiso

LUWTEN in de Paradiso uitverkocht