Rock & Blues in de Paradiso Noord

Rock & Blues in de Paradiso Noord
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Rock & Blues in de Paradiso Noord

Rock & Blues in de Paradiso Noord. Dat kun je volgende week maandag 23 oktober 2017 verwachten in Amsterdam Noord. Op het podium verschijnt dan Lukas Nelson met zijn band Promise of the real.

Lucas Nelson is een zoon van de legendarische countryzanger, gitarist en liedjesschrijver Willie Hugh. Willie werd in Amerika meerdere malen onderscheiden met belangrijke prijzen.

Zoon Lukas Nelson besloot het samen met zijn broer eens over een andere muzikale boeg te gooien. Ondanks dat Rock & Blues de boventoon voeren zijn uiteraard ook de country invloeden terug te horen.

De mannen gingen op tour met Neil Young en namen ook een album met Canadese singer-songwriter op. De band komt dit najaar nog met een nieuw album.

Over de Tolhuistuin

Paradiso Noord herbergt zich in de Tolhuistuin. De Tolhuistuin is een cultureel centrum en ligt aan de IJ-oever in Amsterdam-Noord. Het pand huisvest zich in het voormalige restaurant van het Koninklijke/Shell Laboratorium Amsterdam en is één van de nieuwe bestemmingen in de wijk Overhoeks. Daar zitten ook bijvoorbeeld het EYE Filmmuseum en de Overhoekstoren.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

vrijetijdamsterdam.nl

We schreven recentelijk ook een artikel over de grote broer van Paradiso-Noord.