Paradiso verwelkomt een vrolijke Brusselaar met Afrikaanse roots
Photocredits Nova.pr

Paradiso verwelkomt een vrolijke Brusselaar met Afrikaanse roots

Op donderdag 7 december verwelkomt de kleine zaal van de Paradiso Témé Tan (Tanguy Haesevoets). De in Kinshasa geboren en later naar België verkaste zanger en muzikant, begon in Brussel al vroeg te experimenten met zijn stem, Afrikaanse ritmes en elektronische beats.

Wervelende live show

Témé Tan is te omschrijven als een vrolijke Brusselaar met Afrikaanse roots en een gigantische gunfactor, die altijd druk in de weer is met drumcomputers en loop-stations, maar vooral: een wervelende live-show met soul, hiphop, Latijns-Afrikaanse vibes en ijzersterke elektronische beats op de mat weet te leggen.

Dondergrondse en Noodlanding

In de avond is het bij Paradiso ook tijd voor feest Dondergrondse en de onder studenten populaire Noodlanding. Tijdens Noodlanding wordt de Kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht.

“Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht. Iedere donderdag een andere gastheer, iedere donderdag een verse line-up, en je wekelijkse portie nieuwe muziek, feest en plezier”, aldus de organisatoren van Dondergrondse en Noodlanding.

Boy Pablo

De Paradiso en de venues in de stad waarmee de poptempel samenwerkt staan de komende periode bol van de leuke feesten en optredens. Recentelijk maakte Paradiso bekend dat in Maart 2018 de 18-jarige Pablo Muñoz komt optreden in de Bitterzoet. Het jonge talent Pablo bracht al drie singles en een EP uit. Bij Boy Pablo is slackerpop vrolijk en melancholisch tegelijk en kenners vergelijken Pablo met Mac DeMarco vanwege zijn frivole gitaarspel.

Op het podium wordt Boy Pablo vergezeld door zijn beste vrienden, waarmee Pablo met name in thuisland Noorwegen al op veel bijzondere plekken heeft gespeeld. Nu is de rest van de wereld aan de beurt.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Live after lowlands in Paradiso

In beeld: homomonument viering 30-jarig jubileum

Dan Brown student event in Paradiso