Kylie Minogue komt 22 november naar AFAS Live

Kylie Minogue fans tellen langzaam af naar een nieuw optreden van de Australische superster in de hoofdstad. Kylie presents Golden, waarmee ze donderdag 22 november komt optreden, staat in het teken van Kylie’s nieuwe en veertiende studio-album ‘Golden’, dat begin april werd uitgebracht. De eerste single en album opener ‘Dancing’ werd haar 51e single die binnenkwam in de UK Top 40 charts.

Extra veiligheidsmaatregelen

Dinsdagavond werden in Duitsland tijdens het optreden van Minogue extra veiligheidsmaatregelen genomen. Volgens het Duitse persbureau DPA waren op sociale media dreigingen geuit.

Tijdens haar show in AFAS Live zal niet alleen nieuw materiaal de revue passeren, ook oudere nummers worden omarmd. Kylie legt de lat voor haar liveshows graag hoog: voor de Kylie presents Golden shows belooft de femme fatale een nieuwe, extravagante productie.

Nummer I Should Be So Lucky

Kylie Minogue brak in 1988 internationaal door met het nummer ‘I Should Be So Lucky’ en heeft inmiddels een heleboel hits op haar naam staan. In Nederland scoorde ze met nummers als ‘Spinning Around’ en ‘Can’t Get You Out Of My Head’ grote hits. Minogue trad voor het laatst op in AFAS Live in 2011.

Kylie’s grootste groep fans en trouwe aanhangers komen voornamelijk uit de gayscene en die zullen donderdag dan ook weer ruim vertegenwoordigd zijn.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel: Kylie Minogue naar AFAS live met Kylie presents golden