Party bij Lolaland IJburg

Party bij Lolaland IJburg
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Party bij Lolaland IJburg

Vrijdag 25 januari 2019 wordt het rocken bij Lolaland! De Amsterdamse, psychedelische nu-punk band Indian Askin brengt een nieuw album ‘Another Round’ uit en dat vieren deze rockers in restaurant Haas & Popi met een concert en een after party.

Lolaland is een nieuw initiatief op IJburg

Lolaland is voorgekomen uit een nieuw initiatief en zal de komende 22 maanden, samen met enthousiaste en creatieve IJburgers, een plek zijn voor de buurt. Op dinsdag 22 januari organiseren zelfbouwers van Centrumeiland, gefaciliteerd door de Gemeente Amsterdam de eerste van maandelijkse bouwcafé’s die op Lolaland georganiseerd worden.

Iedere maand is er een bouw café

Iedere maand organiseren/faciliteren ze als zelfbouwers een bouwcafé Centrumeiland in het informatiecentrum bij Lolaland. Elke keer met een andere interessante spreker en met genoeg gelegenheid voor buurtgenoten om kennis te maken met toekomstige buren, plannen uit te wisselen of afspraken af te stemmen.

Combinatie van nieuwjaarsborrel en aftrap van de reeks bouwcafé’s

Bij deze eerste editie combineren ze een nieuwjaarsborrel en aftrap van de reeks bouwcafé’s met een korte presentatie van constructeur Gilbert van der Lee, directeur van BreedID en docent aan de HvA.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Prachtige verschijning bloedmaan boven Amsterdam