IL DIVO OP ZONDAG 1 JULI IN ZIGGO DOME

IL DIVO OP ZONDAG 1 JULI IN ZIGGO DOME
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

IL DIVO OP ZONDAG 1 JULI IN ZIGGO DOME

Il Divo komt volgend jaar met een 20-koppig orkest naar Nederland. Op zondag 1 juli brengt het viertal de Timeless tour naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

l Divo is het succesverhaal van 4 mannen met diverse nationaliteiten en achtergronden die zijn uitgegroeid tot ‘s werelds belangrijkste klassieke cross-over band. Het internationale kwartet, bestaande uit Urs Buhler, Sebastien Izambard, Carlos Marin en David Miller, behoort tot één van de bestverkopende klassieke bands ter wereld.

Magnifieke stemgeluid en unieke muziekstijl

Binnen korte tijd veroverden ze fans uit heel de wereld met hun magnifieke stemgeluid en unieke muziekstijl die verschillende talen en melodieën combineert.

Sinds het begin van hun carrière in 2004 heeft Il Divo meer dan 30 miljoen albums verkocht en ruim 160 gouden en platina awards in ontvangst mogen nemen in 33 verschillende landen. In 2006 leverde hun onmiskenbare succes hen zelfs een plaats op in The Guinness Book of Records als de commercieel meest succesvolle klassieke crossoverband in de geschiedenis van de muziek.

Met platina bekroond debuutalbum

Inmiddels heeft de groep 7 albums uitgebracht. Na het met platina bekroonde debuutalbum Il Divo volgden Ancora (2005), Siempre (2006), The Promise (2008), Wicked Game (2011), het in 2013 uitgebrachte album A Musical Affair waarop een compilatie staat van songs die zijn geïnspireerd op Broadway-shows en in 2015 het album Amor & Pasion gevolgd door een grote wereldtournee waarmee ze vorig jaar ook de Ziggo Dome aandeden. In het voorjaar van 2018 verschijnt het nieuwe album van Il Divo en gaat ook hun TIMELESS TOUR 2018 van start. Op zondag 1 juli treden ze met een 20-koppig liveorkest op in de Ziggo Dome.

Meer informatie

De kaartverkoop voor het concert start aanstaande woensdag om 12.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm). De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande woensdag om 12.00 uur via Ticketmaster. Voor meer informatie over dit evenement gaat u naar www.mojo.nl/ildivo.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Bryan Adams komt naar Amsterdam!