ENRIQUE IGLESIAS VRIJDAG 9 NOVEMBER IN ZIGGO DOME AMSTERDAM

De Spaans-Amerikaanse zanger Enrique Iglesias komt na vier jaar terug naar Nederland. Op vrijdag 9 november geeft hij een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Wereldwijde doorbraak van de topartiest

Na groot succes met drie Spaanstalige albums breekt Enrique Iglesias wereldwijd door met zijn eerste Engelstalige album “Enrique”. Daarop staan onder meer de hits Bailamos, Rhythm Divine en Could I Have This Kiss Forever met Whitney Houston. Sindsdien is hij niet meer uit de hitlijsten weg te denken met inmiddels 10 studioalbums, recente singles Bailando en Subeme la Radio en zijn laatste nummer Move to MIAMI.

Best verkopende Spaanstalige zanger

Met wereldwijd meer dan 150 miljoen verkochte albums is Iglesias de bestverkopende Spaanstalige zanger. Hij heeft 27 nummer 1 hits in de Billboard Hot Latin Songs chart en in totaal heeft hij 105 nummer 1 noteringen in alle verschillende Billboard charts op zijn naam staan. In 2017 behaalde Enrique met de single Duele El Corazon zijn 14e nummer 1 notering in de Billboard Dance Chart. Hiermee overtrof hij het record van Michael Jackson met de meeste nummer 1 noteringen in de geschiedenis van Billboard.

Bijna iedere prijs op zijn naam staan

In zijn muzikale carrière heeft Enrique bijna elke prijs die een artiest kan ontvangen op zijn naam staan. In totaal heeft hij meer dan 200 onderscheidingen ontvangen waaronder meerdere Grammy’s, Billboard Awards, World Music Awards en American Music Awards. Met zijn interactieve live optredens heeft hij al meer dan 100.000 fans van begin tot eind weten te entertainen.

vrijetijdamsterdam.nl