Dubbel Jimi Hendrix feest bij de Q-Factory
Artwork: Q-Factory

Dubbel Jimi Hendrix feest bij de Q-Factory

“50 years Axis Bold As Love”

Dit jaar zou Hendrix 75 jaar zijn geworden en is het exact 50 jaar geleden dat zijn legendarische album Axis Bold As Love uit kwam. Om dit te vieren brengen verschillende Nederlandse artiesten in de Q-Factory een eerbetoon aan de ‘Master Of Strings’.

Hendrix tribute

Deze heuglijke feiten vieren ze met een Hendrix tribute band bijgestaan door onder andere Vedran Mircetic (gitarist De Staat), Pablo van de Poel (gitarist/zanger DeWolff), Twan van Gerven (Beef, Kenny B), Merijn van Haren (Navarone) en Jan Dulles en Jaap Kwakman (3J’s).

Excentriekeling

Op 27 november is het precies 75 jaar geleden dat James Marshall Hendrix te Seattle werd geboren, later wijzigde hij zijn naam in Jimi Hendrix en zal de excentriekeling met zijn psychedelische spel de rock-‘n-roll voor altijd veranderen.

Invloeden

De invloeden van Jimi Hendrix op huidige generatie gitaristen is nog altijd groot. Niet alleen de manier waarop Hendrix zijn gitaren wist te gebruiken, maar ook het baanbrekende gebruik van verschillende effecten en het ontwikkelen van nieuwe muzikale stromingen, die dankzij Hendrix het levenslicht zagen.

Legendarisch album

Tijdens deze viering rondom Jimi Hendrix zal het legendarische album Axis: Bold as Love integraal gespeeld worden. De Hendrix tribute band zal speciaal voor dit eerbetoon worden bijgestaan door o.a.: Vedran Mircetic (gitarist De Staat), Pablo van de Poel (gitarist/zanger DeWolff), Twan van Gerven (Beef, Kenny B), Merijn van Haren (Navarone) en Jan Dulles en Jaap Kwakman (3J’s).

Q-Factory

Onlangs stonden ze bij de Q-Factory stil bij de verjaardag van Herman Brood en werd er ter nagedachtenis aan de Sex, drugs en Rock ’n Roll Legende een speciale avond georganiseerd.

vrijetijdamsterdam.nl

 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting