RICKY GERVAIS OP 16 FEBRUARI 2018 TERUG NAAR NEDERLAND
AFAS LIVE. foto: vrijetijdamsterdam.nl

RICKY GERVAIS OP 16 FEBRUARI 2018 TERUG NAAR NEDERLAND

De wereldberoemde comedian Ricky Gervais komt op 16 februari 2018 terug naar AFAS Live in Amsterdam om zijn veelgeprezen show Humanity te spelen. In september van dit jaar stond Ricky Gervais met deze show al twee keer in een uitverkochte AFAS Live. Kaarten voor deze show in 2018 gaan morgen, vrijdag 15 december, om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster.

Ricky Gervais 

Ricky Gervais is één van de meest veelzijdige mensen in showbusiness. Hij behaalde grote successen als acteur, stand-up comedian, presentator en schrijver/regisseur van komische series en films. Gervais won onder meer vijf BAFTA awards, vijf British Comedy Awards, drie Golden Globes, twee Emmy’s en een Rose d’Or.

The Office 

Zijn grote doorbraak beleefde hij rond de eeuwwisseling als acteur en co-schrijver van de legendarische Engelse comedyserie The Office. Inmiddels zijn er wereldwijd vele remakes van de serie, waarvan de Amerikaanse met in de hoofdrol Steve Carrell de bekendste is. Ook veelgeprezen TV-series als Extras, An Idiot Abroad, Life’s Too Short en Derek komen uit de pen van Ricky Gervais. Vaak speelt hij zelf een van de hoofdrollen.

Blockbusters 

Ook als filmacteur is de lijst van successen haast eindeloos. Hij speelde in blockbusters als Muppets Most Wanted, Night At The Museum, The Invention Of Lying, Spy Kids en Stardust. Eind vorig jaar kroop hij opnieuw in de huid van David Brent, zijn personage uit The Office, in de film David Brent: Life On The Road. Deze film is sinds vorige week ook op Netflix te zien.

Podcast 

Het is haast onmogelijk om alle verdiensten van Gervais te noemen. Hij begon eind 2005 een Podcast (The Ricky Gervais Show) die binnen 2 maanden de best beluisterde podcast ter wereld werd, volgens het Guiness Book Of Records. Hij was vier keer de host van de Golden Globe Awards, waar hij niemand ontzag en alle aanwezige celebrities en genomineerde films met vlijmscherpe grappen onderuit haalde. Hij zet zich in voor vele goede doelen, met name op het gebied van de bescherming van dieren.

Stand-up comedian 

In de AFAS Live zal Gervais echter te zien zijn als stand-up comedian. Gervais blinkt uit in bijzonder geestige comedy waarin hij de grote onderwerpen niet schuwt. Met zijn charisma en geweldige grappen weet Ricky Gervais een fantastische comedyshow neer te zetten. Deze Humanity Europese tour is zijn eerste sinds zeven jaar. Het werd unaniem laaiend enthousiast ontvangen en verkocht overal in no-time uit .

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

WALK OFF THE EARTH NAAR AFAS LIVE

TASH SULTANA NAAR AFAS

SEXY BY NATURE IN AFAS LIVE

FAT FREDDY’S DROP