Psychiatrisch cabaret (ook voor normale mensen) door Marjolijn van Kooten

Psychiatrisch cabaret door Marjolijn van Kooten. Twee seizoenen trok Marjolijn samen met Bram Bakker langs de theaters met de succesvolle voorstelling ‘Geen paniek’. Met een bezettingsgraad van 82% werd de voorstelling ongelooflijk goed bezocht. Dit weekend is zij twee dagen achter elkaar te zien in Amsterdam. Vrijdag 14 én zaterdag 15 september vanaf 20:30 uur op het podium bij Betty Asfalt.

“In ‘Ik zie de bui al hangen’ gaat Marjolijn verder met waar ze met ‘Geen paniek’ gebleven is. Ook deze voorstelling was vorig seizoen bijna overal uitverkocht. Marjolijn vertelt op hilarische wijze over depressie, suïcidegedachten en de angst voor een terugval. Het taboe hierop doorbreekt Marjolijn met een groot gevoel voor humor en troost. Gezellige onderwerpen als depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst passeren de revue.

Hoopvol gaat Marjolijn bij coaches, spiritueel docenten, ervaringsdeskundigen en psychologen te rade. Maar of het helpt… Dit is een heerlijke avond zwarte humor om van te smullen. Je knapt er echt van op. Geestige conferences afgewisseld met mooie kleie liedjes die getuigen van een grote liefde voor taal, Hollandse nuchterheid en een scherp gevoel voor humor. Een combinatie van Kaandorp en Dorrestijn”, is te lezen in het bericht van Betty Asfalt.

De regie is in handen van Hanneke Braam, het ontwerp van Buro RuSt en fotografie van Arjan Benning.

vrijetijdamsterdam.nl